Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk. A cookie-khoz tartozó beállításokat a böngészőben lehet módosítani.

Műköröm Webáruház

Akciós termékek

Ár 950 Ft
Készleten
Ár 750 Ft
Készleten
Ár 650 Ft
Készleten
Ár 950 Ft
Készleten

Kapcsolat

monabeautyshop
Szent Borbála tér 4.
2800.Tatabánya
Telefonszám: 06-20-263-2490
Írjon nekünk
info@monabeautyshop.com

Legnépszerűbbek

Ár 290 Ft
Készleten
Ár 7 490 Ft
Készleten
Ár 450 Ft
Készleten

Adatkezelési tájékoztató
Adatkezelési tájékoztató

Az adatkezelési tájékoztató célja

A személyes adatok feldolgozásának alapja az érintett hozzájárulása a kereskedelmi üzenetek küldéséhez, valamint online kereskedő közvetlen marketing céljából végzett tevékenységéhez.

A Rostásné Weisz Mónika egyéni vállalkozó 2800,Tatabánya Ifjúság utca 48.2/3  a továbbiakban, csak, adatkezelő) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos nemzeti jogszabályokban, valamint az Európai Unió jogi aktusaiban meghatározott elvárásoknak.

A Weisz Mónika egyéni vállalkozó. adatkezeléseivel kapcsolatosan felmerülő adatvédelmi irányelvek folyamatosan elérhetők a

http://www.eshop-gyorsan.hu/monabeautyshop/Adatkezelesi-tajekoztato-a6_0.htm   címen.

A Weisz Mónika egyéni vállalkozó fenntartja magának a jogot jelen tájékoztató bármikori megváltoztatására.

Természetesen az esetleges változásokról kellő időben értesíti közönségét.

Amennyiben kérdése lenne jelen közleményünkhöz kapcsolódóan, kérjük, írja meg nekünk,  kérdését.

A Weisz Mónika egyéni vállalkozó. elkötelezett ügyfelei és partnerei személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. A Weisz Mónika egyéni vállalkozó a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

A Weisz Mónika egyéni vállalkozó az alábbiakban ismerteti adatkezelési gyakorlatát.

 

2. A személyes adatok védelme

2.1 Az adatkezelő adatai

Az Ön személyes adatainak kezelője (a továbbiakban, csak, adatkezelő) 

Név:Rostásné Weisz Mónika

Székhely: 2800.Tatabánya Ifjúság utca 48.2/3 

Cégjegyzékszám: 32628139

A bejegyző bíróság megnevezése: Komárom- Esztergom Megyei

Kormányhivatal Tatabányai Járási Hivatala  Okmányirodai Osztály

Adószám: 66201762-1-31  

Telefonszám: 06/20-263-2490

E-mail:  info@monabeautyshop.com , monabeautyshop@gmail.com 

 

2.1 Adatvédelmi tisztviselő

Az adatkezelő nem nevezett ki adatvédelmi tisztviselőt.

 

3. A személyes adatok feldolgozásának jogalapja

3.1 Az Ön személyes adatai feldolgozásának jogalapja az Ön hozzájárulása, amelyet ezúton adott az adatkezelő számára, a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló Európai Parlamenti és Tanácsi (EU) 2016/679 rendelet (általános adatvédelmi rendelet) 6.cikke /1/ bekezdésének a) pontja értelmében (a továbbiakban: „Rendelet”).

 

4. A személyes adatok feldolgozásának célja

4.2 A személyes adatok feldolgozásának célja Számla készítése megrendeléshez kapcsolódóan, az általuk ajánlott termékről és az ezekhez kapcsolódó akciókról, információt nyújtson, vagy az ügyfél által igényelt információt adjon. Ennek során Adatkezelő e-mailen, lép kapcsolatba Önnel. Üzleti kommunikáció, valamint az adminisztrátor részéről az Ön személyére irányuló egyéb marketing tevékenységek végzése.

 

4.2 Az adatkezelő részéről nem kerül sor automatikus egyéni döntéshozatalra a rendelet 22. cikke  értelmében.

 

5. A személyes adatok tárolásának időtartalma

5.1  Az adatkezelő a személyes adatait 3 évig tárolja, illetve maximum addig, amíg Ön vissza nem vonja a személyes adatai feldolgozásához adott hozzájárulását (az e célból történő feldolgozáshoz).

 

6. A személyes adatok további kedvezményezettjei

6.1. Személyes adatainak további kedvezményezettjei a Bohemiasoft s.r.o.  cég (a szerver kezelője), az Unihost s.r.o. cég (a szerver kezelője) és a Casablanca INT cég (az adatközpont üzemeltetője),

valamint  adattovábbítás:

 

GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.

levelezési cím: 2351 Alsónémedi GLS Európa u. 2.

telefonszám.: (+36 29) 88 66 70

fax: (+36 29) 88 66 10

e-mail: info@gls-hungary.com

adatvédelmi tájékoztató: https://gls-group.eu/HU/hu/adatvedelmi-szabalyzat

A továbbított adatok köre a szállítás lebonyolítása érdekében: Név, cím, email cím, telefonszám, termék neve, fizetendő összeg.

Az érintettek köre: A házhozszállítást kérő valamennyi Felhasználó érintett.

Az adatkezelés célja: A megrendelt termék házhozszállítása.

Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje: A Szolgáltatás igénybevételével kezdődik és a házhozszállítás lebonyolításáig, a termék átvételéig tart.

 

7. Az érintettek Jogai

7.1. A rendeletben meghatározott feltételek szerint Ön jogosult:

- az adatkezelőtől hozzáférést kérni személyes adataihoz

- személyes adatainak helyesbítésére

- kifogást emelni személyes adatainak feldolgozása ellen

- személyes adatait áthordozni

 

7.2. Joga van bármikor visszavonni hozzájárulását, amelyet személyes adatai feldolgozásához adott az adatkezelőnek. Ez azonban nem érinti személyes adatai feldolgozásának jogszerűségét a hozzájárulás visszavonása előtt. Személyes adatai feldolgozásához adott hozzájárulását az info@monabeautyshop.com , monabeautyshop@gmail.com   e-mail címen vonhatja vissza.

Vagy Postai úton az alábi címre :Rostásné Weisz Mónika 2800.Tatabánya Ifjúság utca 48.2/3

 

7.3. Ha úgy ítéli meg, hogy személyes adatainak feldolgozása ellentmondott vagy ellentmond a rendeletben foglaltaknak, jogában áll többek között panaszt tenni a

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál.

 

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.

Levelezési cím: 1530 Budapest, Postafiók: 5.

Telefon: +36 -1-391-1400

Fax: +36-1-391-1410

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

 

7.4. Ön nem köteles átadni személyes adatait. Személyes adatainak átadása nem törvényben vagy szerződésben foglalt követelmény, és nem olyan követelmény, amely szerződés megkötéséhez szükséges.

 

 

 

E feltételek  2018-05-24-én lépnek hatályba.

 

 

ZGU2Mzhh