Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk. A cookie-khoz tartozó beállításokat a böngészőben lehet módosítani.

E-shop

 
 

Akciós termékek

Kapcsolat

monabeautyshop
Szent Borbála tér 4.
2800.Tatabánya
Telefonszám: 06-20-263-2490
Írjon nekünk
info@monabeautyshop.com

Legnépszerűbbek

Ár 520 Ft
Készleten
Ár 520 Ft
Készleten
Ár 11 500 Ft
Készleten

Adatkezelési tájékoztató
Adatkezelési tájékoztató

Az adatkezelési tájékoztató célja

A személyes adatok feldolgozásának alapja az érintett hozzájárulása a kereskedelmi üzenetek küldéséhez, valamint online kereskedő közvetlen marketing céljából végzett tevékenységéhez.

A Rostásné Weisz Mónika egyéni vállalkozó 2800,Tatabánya Ifjúság utca 48.2/3  a továbbiakban, csak, adatkezelő) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos nemzeti jogszabályokban, valamint az Európai Unió jogi aktusaiban meghatározott elvárásoknak.

A Weisz Mónika egyéni vállalkozó. adatkezeléseivel kapcsolatosan felmerülő adatvédelmi irányelvek folyamatosan elérhetők a

http://www.eshop-gyorsan.hu/monabeautyshop/Adatkezelesi-tajekoztato-a6_0.htm   címen.

A Weisz Mónika egyéni vállalkozó fenntartja magának a jogot jelen tájékoztató bármikori megváltoztatására.

Természetesen az esetleges változásokról kellő időben értesíti közönségét.

Amennyiben kérdése lenne jelen közleményünkhöz kapcsolódóan, kérjük, írja meg nekünk,  kérdését.

A Weisz Mónika egyéni vállalkozó. elkötelezett ügyfelei és partnerei személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. A Weisz Mónika egyéni vállalkozó a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

A Weisz Mónika egyéni vállalkozó az alábbiakban ismerteti adatkezelési gyakorlatát.

 

2. A személyes adatok védelme

2.1 Az adatkezelő adatai

Az Ön személyes adatainak kezelője (a továbbiakban, csak, adatkezelő) 

Név:Rostásné Weisz Mónika

Székhely: 2800.Tatabánya Ifjúság utca 48.2/3 

Cégjegyzékszám: 32628139

A bejegyző bíróság megnevezése: Komárom- Esztergom Megyei

Kormányhivatal Tatabányai Járási Hivatala  Okmányirodai Osztály

Adószám: 66201762-1-31  

Telefonszám: 06/20-263-2490

E-mail:  info@monabeautyshop.com , monabeautyshop@gmail.com 

 

2.1 Adatvédelmi tisztviselő

Az adatkezelő nem nevezett ki adatvédelmi tisztviselőt.

 

3. A személyes adatok feldolgozásának jogalapja

3.1 Az Ön személyes adatai feldolgozásának jogalapja az Ön hozzájárulása, amelyet ezúton adott az adatkezelő számára, a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló Európai Parlamenti és Tanácsi (EU) 2016/679 rendelet (általános adatvédelmi rendelet) 6.cikke /1/ bekezdésének a) pontja értelmében (a továbbiakban: „Rendelet”).

 

4. A személyes adatok feldolgozásának célja

4.2 A személyes adatok feldolgozásának célja Számla készítése megrendeléshez kapcsolódóan, az általuk ajánlott termékről és az ezekhez kapcsolódó akciókról, információt nyújtson, vagy az ügyfél által igényelt információt adjon. Ennek során Adatkezelő e-mailen, lép kapcsolatba Önnel. Üzleti kommunikáció, valamint az adminisztrátor részéről az Ön személyére irányuló egyéb marketing tevékenységek végzése.

 

4.2 Az adatkezelő részéről nem kerül sor automatikus egyéni döntéshozatalra a rendelet 22. cikke  értelmében.

 

5. A személyes adatok tárolásának időtartalma

5.1  Az adatkezelő a személyes adatait 3 évig tárolja, illetve maximum addig, amíg Ön vissza nem vonja a személyes adatai feldolgozásához adott hozzájárulását (az e célból történő feldolgozáshoz).

 

6. A személyes adatok további kedvezményezettjei

6.1. Személyes adatainak további kedvezményezettjei a Bohemiasoft s.r.o.  cég (a szerver kezelője), az Unihost s.r.o. cég (a szerver kezelője) és a Casablanca INT cég (az adatközpont üzemeltetője),

valamint  adattovábbítás:

 

GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.

levelezési cím: 2351 Alsónémedi GLS Európa u. 2.

telefonszám.: (+36 29) 88 66 70

fax: (+36 29) 88 66 10

e-mail: info@gls-hungary.com

adatvédelmi tájékoztató: https://gls-group.eu/HU/hu/adatvedelmi-szabalyzat

A továbbított adatok köre a szállítás lebonyolítása érdekében: Név, cím, email cím, telefonszám, termék neve, fizetendő összeg.

Az érintettek köre: A házhozszállítást kérő valamennyi Felhasználó érintett.

Az adatkezelés célja: A megrendelt termék házhozszállítása.

Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje: A Szolgáltatás igénybevételével kezdődik és a házhozszállítás lebonyolításáig, a termék átvételéig tart.

 

7. Az érintettek Jogai

7.1. A rendeletben meghatározott feltételek szerint Ön jogosult:

- az adatkezelőtől hozzáférést kérni személyes adataihoz

- személyes adatainak helyesbítésére

- kifogást emelni személyes adatainak feldolgozása ellen

- személyes adatait áthordozni

 

7.2. Joga van bármikor visszavonni hozzájárulását, amelyet személyes adatai feldolgozásához adott az adatkezelőnek. Ez azonban nem érinti személyes adatai feldolgozásának jogszerűségét a hozzájárulás visszavonása előtt. Személyes adatai feldolgozásához adott hozzájárulását az info@monabeautyshop.com , monabeautyshop@gmail.com   e-mail címen vonhatja vissza.

Vagy Postai úton az alábi címre :Rostásné Weisz Mónika 2800.Tatabánya Ifjúság utca 48.2/3

 

7.3. Ha úgy ítéli meg, hogy személyes adatainak feldolgozása ellentmondott vagy ellentmond a rendeletben foglaltaknak, jogában áll többek között panaszt tenni a

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál.

 

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.

Levelezési cím: 1530 Budapest, Postafiók: 5.

Telefon: +36 -1-391-1400

Fax: +36-1-391-1410

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

 

7.4. Ön nem köteles átadni személyes adatait. Személyes adatainak átadása nem törvényben vagy szerződésben foglalt követelmény, és nem olyan követelmény, amely szerződés megkötéséhez szükséges.

 

 

 

E feltételek  2018-05-24-én lépnek hatályba.

 

 

MjUyM2I4